Olivia H -

I wanna be the inspiration

2012-10-12 | 20:02:11 | Kategori: Life By Me
Jag har ju sagt att jag ska rikta bloggen mer på foto nu, men det är ganska svårt. Jag vet inte vad jag ska skriva för jag vill ju ha en passande text och bild, men samtidigt så har jag massor med annat jag måste göra. Jag tänker inte blogga om "mitt liv" för det är det så många andra som gör. Det jag vill med bloggen är att inspirera andra att göra precis som de vill. Även om jag inte har världens bästa uppdatering så försöker jag.
Jag gör medvetna val med bloggen.
Jag vill inte skriva om mina dagar för alla är likadana och sedan tycker jag själv inte att det är speciellt kul att läsa om det. Jag går upp, går till skolan, är i skolan från 8.10-14.30, sedan kommer jag hem, äter, gör läxor och sedan tränar. Jag hinner inte med allt jag vill för att jag är himla dålig på att planera, men jag försöker att bättra mig.
Jag försöker så gott jag kan, men det skulle vara ännu roligare om jag fick lite feedback. Bra eller dålig, jag tar till mig allt.
Jag vet att jag har snackat om det förut, men att en sådan sak betyder så himla mycket är helt sjukt igentligen. Alla behöver det oavsätt vad det är för. Om det är för att man har gjort bra ifrån sig på en match i fotboll eller att man har gjort bra ifrån sig på ett prov i skolan. It doesn't matter! All bra feedback gör en glad, medans all dålig feedback gör en lite ledsen, men samtidigt är det något som gör att man vill göra det bättre. Man vill visa att man kan.
 
Jag kände för att skriva av mig lite eftersom att jag inte riktigt vet svaren på alla mina miljontals frågor som jag har, men att bara skriva gör att jag mår bättre. Jag har inte varit speciellt tyst om att jag inte mår speciellt bra, men jag har bara berättat så mycket som jag känner att jag vill berätta. Inte mer eller mindre. Jag vill så gärna att ni ska förstå, och jag hoppas att ni gör det! Jag blir så glad varje gång jag ser hur många sidvisningar och unika besökare jag har.
Hoppas att ni orkar läsa allt!
 
Nej nu ska jag gå och kolla på X Factor. Vi hörs!!

KOMMENTARER

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
Mitt namn är Olivia och jag är 15 år. I bloggen kommer du att få se allt från självporträtt till hockey bilder och följa med mig i min vardag och på min resa till att bli fotograf!

Välkommen! ♥RSS 2.0