Olivia H -

Höstens wanties

2011-08-28 | 19:46:00 | Kategori: Inspiration
Ja, nu har jag gjort ett litet collage med det jag skulle vilja ha i höst. Allt är från Topshop förutom skorna som är från Scorett.


Classic Car Week #1

2011-08-25 | 20:59:00 | Kategori: Classic Car Week - Augusti 2011

Tänkte att det var dags att visa lite bilder från Classic car week nu när sommaren nästan är över.
Hope you like it!
Festen

2011-08-24 | 17:30:00 | Kategori: Annat
När vi hade fest så tog både jag och min kompis Lisa väldigt mycket bilder och dokumenterade i princip allt. Jag hade superkul och jag hoppas att alla andra också hade det. Nu tänkte jag bjuda på några av bilderna.

ENJOY!

Mina underbara kusiner:


Jag och My:

Såhär kul hade trubaduren:


Min sockersöta kusin Leonard hade såhär kul på festen {skoja}:


Flytande arkiv

2011-08-22 | 17:06:00 | Kategori: Blogg


Kod till månaderna:
<a href=dinadresshär/år/månad{engenlska}">Månad{svenska}</a>

Kod för att ändra teckensnitt, färg och storlek:
<font face="arial" color="red" size="1">din text</font>

Tips påväg

2011-08-20 | 22:13:00 | Kategori: Blogg

Imorgon ska jag sätta mig och göra ett litet bloggtips. Första ever för mig, men nu är frågan den:
Tycker ni att jag ska göra ett videoinlägg eller bara i text? Det är helt upp till er, för det är ju ändå ni som ska se/läsa det.

Hade tänkt att ha lite tema veckor, ungefär som Cornelia har. Vad skulle ni tycka om det och ge gärna några förslag på vad man kan ha isåfall. Då blir jag jätteglad! :}


Bilder från festen påväg och lite fler bilder från Rhodos. Tror att detta är de sista bilderna från Rhodos faktiskt. :}


Wiho!

2011-08-20 | 13:01:00 | Kategori: Designer by me
Nu är nya bloggdesignen uppe också. har fortfarande yttepyttelite saker som fortfarande måste fixas, men såhär kommer den att se ut. {klicka på F5 för att uppdatera}
Jag orkar inte byta storlek på alla bilder, så därför är de gamla bilderna mindre och de nya bilderna kommer att bli större...


Körsbärsblom

2011-08-08 | 12:56:00 | Kategori: Natur

Hello!

Uppdateringen idag kommer vara allt annat än bra. Först och främst så håller jag på med den nya deisgnen, sen så är det jättemycket som måste göras här hemma. Det kommer nog att komma några inlägg lite nu och då under hela veckan tyvärr, men när veckan är slut kommer det komma mera inlägg.

Efter som att bloggen har tagit en mycket större del i mitt liv (om man jämför med förut) så kommer ni nog få se outfits, photoshoptips, videobloggar mm. Om ni vill såklart!

Rhodos - Vatten

2011-08-07 | 19:19:52 | Kategori: Rhodos - Maj 2011
Hello!
Har redigerat klart alla bilder nu. Blev riktigt nöjd med vissa, emn när jag skulle sätta mig och redigera så såg jag att alla mina mappar låg lite hur som helst. Jag satte mig såklart och började sortera upp där istället... Lite typiskt mig att börja med något när man inte ens har gjort klart det andra (eller inte ens börjat med det man skulle göra...). Men här kommer de iaf.

När lillebror låg och plaskade i poolen.Jag stod straxt utanför vårat rum och tog kort bort mot Turkiet.

En båt som åkte förbi.

Näst sista dagen gick jag och mormor ner till stranden och tittade lite.Det var ganska klart den dagen så man såg Rhodos stad därifrån.

hade inte så mycket annat att ta kort på, så jag la mig ner i sanden och började fota.Knäppte ett par kort bort mot Turkiet (igen).Hittade en liten port som blev väldigt vacker med vattnet i bakgrunden.


4 Augusti 2011

2011-08-04 | 22:54:00 | Kategori: Natur

Hello!

Idag har jag inte kunnat blogga eftersom att jag har varit ute på vift hela dagen. Vi var först och kollade på Petrus träning, sen åt vi lunch och sen åkte vi till Nittsjö och kollade på keramik grejer. Köpte även en väldigtstor tekopp med en tillhörande tallrik. Jättesnyggt! Ska ta bilder på den när jag kommer hem.

När jag kommer hem så ska jag även ta kort på alla kläder som jag köpte på Kupolen.

En bild från Helvetesfallet.
Wallander och design

2011-08-03 | 23:04:00 | Kategori: Classic Car Week - Augusti 2011
Sitter och kollar på Wallander och ska fixa lite till med nya designen.
Eftersom att jag behöver ta lite nya bilder så kommer det kanske ta en extra dag eller två. Vi får se. Jag hoppas att jag blir klar med den innan min födelsedag, dvs om en vecka från imorgon, vilket jag borde hinna på. Har typ bara bilderna kvar att fixa, och sen är det bara att sätta sig och koda...

En bild från igår..Classic Car Week

2011-08-03 | 10:55:00 | Kategori: Classic Car Week - Augusti 2011
God eftermiddag alla söta läsare där ute!

Igår var jag vid Classic Car week med pappa och morfar. Det var jättekul! (Om man gillar gamlabilar såklart...) :} Fiick nog en massa bra bilder, men de kommer att komma lite nu och då tror jag. Ibland var det även några som "posa" när jag tog kort. Det var även en gubbe som ba "åh vilken stor kamera du har. Ta ett kort på mig!". så jag tog ett kort (som blev jättesuddigt) och bara stod och skrattade. Vilka sköna snubbar det finns asså! :}

Fotade först bara med mitt 18-55 objektiv, men så småning om bytte jag till mitt 55-300. Jag hatar att inte ha ett typ 18-105 eller något liknande. Måste byta objektiv varje gång jag ska lägga ner kameran i kameraväskan... Sjuktjobbigt i sånahär situationer.

Bjuder iaf på en bild från gårdagen.1/8 2011

2011-08-01 | 21:49:00 | Kategori: Life By Me


Simona och jag på "däcket" efter båten.

Idag tog vi en liten tripp till Orsa.

Åkte först till fryksåsfäbod utanför Orsa, men där fanns det ingenting att äta (eller det var bara öppet tisdag-söndag), så då åkte vi in till Orsa och åt i en våffelstuga. De hade världensgodaste fras-våfflor! De var så sjukt goda!

Sen åkte vi till Helvetesfallen (som är ett vattenfall) som helt enkelt ligger käpprätt åt helvete. Med andra ord så ligger det rätt ute i skogen. Det var väldigt brant där och jag kom inte ens ända ner till vattnet.. Lite besviken blev man ju. När vi var klara där så åkte vi till ett annat vattenfall. Det var inte heller så himla fint där...

Bilder kommer imorgon då jag har laddat över alla från kameran för jag orkar inte göra det just nu...

Mitt namn är Olivia och jag är 15 år. I bloggen kommer du att få se allt från självporträtt till hockey bilder och följa med mig i min vardag och på min resa till att bli fotograf!

Välkommen! ♥

RSS 2.0