Olivia H -

The making of Harry Potter - Part 2

2012-08-31 | 21:26:00 | Kategori: London - Juli 2012
Nu kommer del 2 av alla hundratals bilder jag har från Harry Potter. Vi får se hur måga sånna här inlägg både ni och jag orkar med...

The making of Harry Potter - Part 1

2012-08-26 | 21:13:00 | Kategori: London - Juli 2012
Här kommer några av alla bilder jag har från "The making of Harry Potter". Dessa bilder är dock bara en bråkdel av alla bilder på kläder jag har, men de får räcka tills nu. Alla skådespelare hade olika kläder under alla filmer, förutom Alan Rickman {Severus Snape} som hade samma utstyrsel från första filmen tills sista filmen.
Han som spelade professor Flitwick är lika kort i verkligheten som han är på filmerna. Det är med andra ord inte trickfilmat.
Ron's smoking från "Harry Potter and the Goblet of Fire"
Viktor Krum's utstyrsel från "Harry Potter and the Goblet of Fire"
Cho's klänning från "Harry Potter and the Goblet of Fire"
Hermione's klänning från "Harry Potter and the Goblet of Fire"
Harry's smoking från "Harry Potter and the Goblet of Fire"
 

Ångest på högsta nivå

2012-08-24 | 19:32:11 | Kategori: Daily life
Usch!! Får ångest varje gång jag går in på bloggen och ser att jag inte har uppdaterat något på flera dagar... Det är verkligen inte kul, men faktum är att jag inte har så mycket att updatera om.
Håller på att sortera alla bilder från London fortfarande och ska redigera X antal idag. Samtidigt ska jag fixa en ny design till bloggen, en design till min kommande novell blogg, skriva mer på novellen jag håller på med innan jag lägger upp första inlägget och mycket mer. Med andra ord har jag fullt upp denna helgen, plus att jag ska hinna träna. Herregud!!
 
Ni får stå ut, men jag hoppas att ni förstår....

Watch out Gotland 'cause the girls are back in town!

2012-08-14 | 08:45:00 | Kategori: One Direction
Om ca 20 minuter kommer jag byta ut mitt underbara hem mot 4 helsköna dagar på Gotland med bästa vännerna. Kommer bli grymt!! Egentligen skulle vi ha åkt lite tidigare i sommar, men hade lite för mycket att göra hela tiden så vi åker nu istället. Jolin har en sommarstuga på Gotland där vi kommer vara, men Ida har redan varit där en gång {vi skulle ha åkt alla tre då, men Jolin och Ida lämnade mig hemma... Buhuhu...} och inte jag. Ska bli himla kul! Andra gången jag är på Gotland i hela mitt liv! Första gången var på klassresan i 5:an.
Men då vet ni varför det kanske inte blir någon uppdatering den här veckan.
 
Nej, nu måste jag göra iordning mig det sista.
See ya!!

Min födelsedag

2012-08-13 | 16:54:00 | Kategori: Life By Me
Nejdå jag har inte glömt bort bloggen! Det har bara varit massor som har hänt den senaste veckan. Olly Murs var bla på sommar krysset i lördags och såklart var jag där. Älskar verkligen Olly!! Han är helt awesome!!
 
Som sagt, lördagen spenaderades uppe på Grönalund, från kl.10.30 till ca 22.30. Olly Murs skulle spela på Sommar krysset på kvälen så det var också lite därför jag, Jolin, My och Ida åkte dit. Sen att jag glömde bort hela tiden att jag fyllde år är en annan sak. Vi hade det riktigt kul och åkte Insane tyå 10 gånger. Den var himla kul!!
 Harlite bilder på Olly när han sjöng HSAB, men hade inte med mig min systemkamera, så bilderna är tagna med kompaktkameran och därför ganska dåliga.
 
Sen hann jag ju fylla 15 i lördags! Som Ida sa i lördags "Ja nu kan du få straff om du gör något dumt och ligga med vem du vill får du också!". Den tjejen är bara för knäpp!! {Jag vet att du läser detta Ida!!! ;D}
Men igår var det iaf folk här för att fira både mig och lillbrorsan som fyller år den 20:e då skolan börjar. Bilder på presenterna kommer kanske imorgon...

Today's

2012-08-06 | 20:24:00 | Kategori: Fashion & Style
Har äntligen köpt nya batterier till fjärren till kameran så jag kan ta lite outfitbilder igen!
Linne: Bik Bok Jeans väst: Topshop - London, Oxfordstreet Shorts: New Look - London, Oxfordstreet

Skolavslutning 12/6 -12

2012-08-06 | 19:34:00 | Kategori: Annat
Har länge haft detta inlägget i utkastet och nu är det väl bannemig tid att lägga upp det. Eller vad tycker ni?? Jag börjar ju trots allt skolan igen om två veckor...
 
Facelook på skolavslutningen
Underbara Linda som är en av de människor jag har saknat något enormt på sommarlovet ♥
Isabelle sjöng underbart vackert på skolavslutningen!
Två tjejer från 6:an som sjöng "Somebody that I used to know" av Gotye.
Sen körde en lärare lite hårdrock med några av eleverna. Riktigt coolt, men ganska udda på en skolavslutning. Eller vad tycker ni??
Mormor hade gjort en himla fin och god tårta till oss när vi kom hem till henne. Yummie!!
 

Gransnäs del 2

2012-08-06 | 18:12:00 | Kategori: Gransnäs - Juni 2012
Detta var några av de sista bilderna från lägret som jag redigerade. Har inte lagt upp alla, men jag antar att ingen skulle orka kolla på alla heller.

Gransnäs del 1

2012-08-03 | 22:07:00 | Kategori: Gransnäs - Juni 2012

Varför??

2012-08-03 | 18:29:00 | Kategori: Life By Me
Ja, varför ska batteriet i fjärrutlösaren ta slut precis när man planerat att ta lite outfitbilder och bilder på mitt nyinköpta halsband?? Blir så trött på att sånt alltid händer när jag har planerat att göra något!
Har för övrigt varit inne i Södertälje för att kolla på ne kedja till mitt guldsmycke som jag fick av farmor och farfar när jag konfirmerade mig och på ett kors som jag bestämmde att jag ville ha efter att jag hade konfirmerat mig, så det blev typ en försenad konfirmations present. Himla mycket krångliga ord i en mening....
 
Det får bli en bild från instagram sålänge på mitt nya kors...
Bättre bild kommer när jag får tag i batterier!

Phew!

2012-08-02 | 20:37:00 | Kategori: Gransnäs - Juni 2012
Ungefär 40 bilder till är redigerade från gransnäs. Riktigt skönt att se att allt börjar bli klart med de bilderna. Men jag kan ju inte säga att jag gör värsta 30 minuters redigeringen på alla precis... Vissa gör jag mer på och vissa mindre, men så får det vara!
Har bara suttit i ca 1,5 timme och både redigerat och kollat på tutorials för att få nya idéer till redigeringar på olika bilder, så det har gått undan.
 
En bild på Gustav från fotbollsmatchen mot Västereld

Mitt namn är Olivia och jag är 15 år. I bloggen kommer du att få se allt från självporträtt till hockey bilder och följa med mig i min vardag och på min resa till att bli fotograf!

Välkommen! ♥

RSS 2.0