Olivia H -

Besatt?

2012-02-24 | 18:11:25 | Kategori: One Direction
Jag blir kallad besatt i skolan bara för att jag älskar One Direction... Det är bara att inse att jag är och förblir en Directioner.

En lite rolig händelse från igår:
Igår satt jag och kollade på musik i min vän Lindas mobil. När jag kom till den längst ner skulle jag bläddra upp igen, men eftersom att det var en touch kom jag åt sista låten och den börjades spelas. Jag hade inte kollat vad det var för låt, men såklart var det WMYB och gissa vilken panik jag fick. Precis innan hade typ alla sagt att jag är besatt av One Direction och då stirrade exakt alla på mig och började skratta...
Inte världens roligaste situation, men det är sånt som händer antar jag.

Bombar just nu både facebook och twitter med One Direction, så mina vännder är inte så glada på mig just nu.
Ni har väl inte missat att jag finns på twitter?? Klicka här för att komma till den.


Happy Valentines Day!

2012-02-14 | 20:35:00 | Kategori: One Direction
Glad alla hjärtans dag på er alla underbara! För det är ni!

jag har jobbat idag också, inte så kul för jag har träningsverk i låren... men annars har jag inte gjort så mycket annat. Slutade två timmar tidigare, dvs. vid ett, och då drog jag och Ida in till stan och dödade två timmar genom att kolla på kläder och fika.
Riktigt mysigt, men jag tror att Idas öron gör ont av smärta efter allt mitt tjat om min kära Harry Styles och One Direction!
Heja mitt eviga tjatande!

När jag kom hem så var det datorn som väntade på att få ha en dejt tillsammans med mig. Såklart fick One Direction vara med! Gash vad jag älskar dom pojkarna! {Fan på högsta nivå, men WHO FUCKING CARES?}
Försöker att spela in när jag sjunger också, men det går inte så bra eftersom att jag låter som en kråka...

Nu ska även läxorna få sig en slängkyss... Inte alls lika kul, men det behövs...

Träning, igen...

2012-02-06 | 18:34:00 | Kategori: Sportande
Jag ska snart åka på träning, men först tänkte jag bara slänga in ett litet inlägg.
Har inte gjort så mycket idag, förutom att ha fått ett skrattanfall i matsalen så att typ alla sa till en att vara tyst. Det hände en helt klockren grej med killarna i min klass, men jag kan tyvärr inte skriva det nu för jag har inte tid... Kanske skriver det imorgon.

Förrästen, kan man få magmuskler av att skratta? Isåfall bode jag ha magrutor vid det här laget så mycket som jag skrattar varje dag!

Det får bli en gammal bild, då jag inte har tid att lägga upp något annat...

Melodifestivalen

2012-02-05 | 12:07:00 | Kategori: Music & Movie
Igår var det ju en första deltävlingen i Melodifestivalen 2012 och nu får ni se vilka låtar jag tyckte bäst om.Jag har tyckt om alla Sean Banans tidigare låtar, men jag har alltid tyckt att han har varit väldigt barnsig. När jag först fick höra att han skulle vara med i årets Melodifestival tyckte jag bara att det var lite knäppt, men det gjorde han faktiskt riktigt bra!

Deras låt var extremt tråkig och de gjorde ingenting som var kul på scenen. Hade tempot varit lite högre hade den nog blivt bättre... Men annars så sjöng tjejerna bra.

I förra årets Melodifestival hade han en jättebra låt som verkligen satte sig på hjärnan, men i år var låten inte alls lika bra. Den var ganska långtråkig enligt mig och att de skulle filma med fisheye... Annars verkar han vara jättesnäll!

Jag har sjungit deras låt "Never let it go" tusentals gånger på SingStar och jag älskade verkligen dem när jag var liten. Deras låt var ingen hit, enligt mig, och den satte sig inte riktigt på hjärnan. Deras klädsel var snygg och de glittrade som vanligt.


OMG! De har verkligen tagit mig med storm! Jag bara älskar deras låt och att ha brustigt svartvitt i bilden vart supercoolt. De sjunger bra och jag trodde aldrig att jag skulle gilla sån sorts musik. Den bästa låten i Melodifestivalen 2012 än så länge!

Hon passar som prpogramledare och hon är en duktigt sångerska, men denna låten var inte så bra. Den påminde mig om någon låt jag har hört förut, men jag vet inte vilken. Det var ett bra försök, men det gick inte hela vägen... Och vad hade hon egentligen för kläder på sig?

Kan man se mycket gladare ut över att få vara med i Melodifestivalen än han gjorde? Man blir bara irriterad när en sån låt går vidare till andra changsen när det fanns andra som var bättre... Han suppträdande var stelt och låten var inte bra.

Det finns inte så mycket att säga om denna tjejen. Hon är asgrym på att sjunga och hon hade ett coot uppträdande. Jag älskade låten och hon är grym! Loreens låt var också en av de bästa i Melodifestiuvalen än så länge.

Lilla XL galan 2012

2012-02-05 | 09:43:00 | Kategori: Sport
Igår sprang min lillebror på lilla XL galan. Han har aldrig tränat löpning, men han var med iaf och han tyckte att det var kul. Han var så himla nervös igårmorse så att han gick och väckte mig och vägrade äta frukost förrän jag gick upp. Himla störande...


Jag var inte med och kollade på honom pga träning, men jag ska kolla på honom när han och hans stafett-lag springer i Globen.

Mumma

2012-02-01 | 17:20:00 | Kategori: Food
Jag har just ätit en skål med K-special Red berries. Så gott!


Mitt namn är Olivia och jag är 15 år. I bloggen kommer du att få se allt från självporträtt till hockey bilder och följa med mig i min vardag och på min resa till att bli fotograf!

Välkommen! ♥

RSS 2.0