Olivia H -

Sol och bad i mängder

2012-07-30 | 14:13:00 | Kategori: Gransnäs - Juni 2012
Yo peeps!
 
Sitter och väntar på att Jolin ska komma så vi kan åka iväg och bada. Är hemma nu och komer troligtvis att vara det resten av veckan också. Det ska bli himla skönt!
Vaknade vid tio av att morfar kom och knackade på dörren, men klev inte ur sängen förrän vid ett. Det blev en riktigt lång sovmorgon... Jolin sov över så vi gick inte och la oss förren vid kvart i tre igår, eller det var då vi hade fått ur oss all överskottsenergi. Vi var övertrötta och hyper och käkade godis, vilket ledde till ännu mera flummande. Men himla kul hade vi!
 
En bild från ett annat kul ställe med massor med roliga människor, nämligen Gransnäs. Har nästan redigerat klart alla bilder nu så snart kommer det upp flera!

Vas happenin??

2012-07-28 | 21:57:48 | Kategori: Daily life
Hello!
 
Har inte kunnat uppdatera någonting idag för att jag har jobbat hela dagen. Har fixat med lite saker som behövde fixas. Då hinner man inte riktigt att uppdarea bloggen så bra...  Har inte kunnat göra det på flera veckor faktiskt, vilket jag är väldigt ledsen för, men nu är det ju så att jag har sommarlov och har inte hunnit med så mycket som jag har velat tyvärr... Eftersom att jag var borta de tre första veckorna har jag försökt att bara ta det lugnt och vara så mycket med mina vänner och min familj och prioriterar inte bloggen i förstahand.
 
Detta är en av de två saker som jag har gjort idag. Bilden är tagen på LCD-skärmen på kameran med mobilen, så inte bästa kvalitén, men bättre bild kommer när jag kommer hem och har tillgång till min dator... Då kommer även outfitbilderna som egentligen skulle komma upp igår.

Varberg

2012-07-23 | 21:49:00 | Kategori: Life By Me
 
Usch vad jag hatar att jag inte har en bärbar dator... Vill så gärna ha en bärbar dator, men plånboken säger nej...
Sitter just nu i min farbrors rum för att kunna sitta vid datorn, men internet är segt som tusan. Ska ändå bara vara här tills på torsdag så jag tror att jag överlever. Riktigt tur att jag han köpa en ny mobil {bild kommer upp när jag är hemma...}.
Hade tänkt att passa på att fota lite när jag ändå är här nere så det blir nog att fota lite outfitbilder och på småkusinerna. Tyvärr så kommer outfitbilderna inte att komma upp förrän på torstag eller fredag. Jag vet inte riktigt... Har nämligen masor med bilder från Gransnäs som fortfarande inte är redigerade och bilder från London som inte är rensade. Blir bara att sätta igång och jobba lite då när man kommer hem med andra ord.

The Hunger Games blandat med One Direction

2012-07-19 | 22:45:00 | Kategori: Music & Movie
Yo peeps!
 
Äntligen är jag hemma från en underbar dag med bästavännen i Stockholm. Gick och kollade i klädaffärer, fikade och kollade på "The Hunger Games". Så jäkla bra den är!!! Hade inte sett den innan {lite seg när det gäller biofilmer...} men den var så himla bra! Och självklart dog jag när jag såg Josh Hutcherson...
 
Hur som helst. För alla One Direction-fans där ute så kan jag meddela att jag såg Savan Kotecha {killarnas Vocal koach i X Factor} idag på Stockholm södra. Riktigt nice! Och det var till och med fans som satt utanför studion ,som de var och spelade in i nu i maj, och väntade på killarna. Tjerjer, tjejer, tjejer... När ska ni förstå att de inte kommer att komma till Sverige på ett tag?!
 
Jaja, men för er som också är lite sega så kan jag varmt rekomendera att se "The Hunger Games" och läsa böckerna.

Haters gonna hate. Potatoes gonna potate

2012-07-18 | 15:24:00 | Kategori: Life By Me
Tänkte ta mig tiden att blogga lite för en gångs skull. Sitter ju ändå vid datorn hela dagarna nu när det är halvrisigt väder ute. I ena stunden regnar det och i andra är det lite sol. Hmmm.....
 
Har inte så mycket att skriva om egentligen, men jag kan ju säga det att jag har skaffat instagram. Följ "OliviaHSH" så blir jag jätteglad!
 
Några bilder från instagram.

"Well you can take me down with just one single blow..."

2012-07-17 | 16:01:00 | Kategori: Gransnäs - Juni 2012
Har inte bloggat på hela dagen för att jag har aft fullt upp med att redigera bilder från Gransnäs. Kommer inte att lägga upp alla bilder här, men några kan ni ge er på kommer upp, men inte förrän jag hra redigerat klart dem...
 
Annars har jag bara chillat. Skaffade en ny mobil i lördags och igår vra jag vid Skansundet med Jolin, Ida, Simon {Idas lillebror}, Johan {Simons kompis}, Linn {Johans lillasyster}, Ebba och Anna {Idas kusiner} och Henrik {Idas pappa}. Blev mycket förklaring av personer, men men... Det var mysigt. Vi åt middag, spelade minigolf och åt glass.
Sen åkte vi hem till Ida igen och åkte lite vattenskoter. Att sitta 4st på en vattenskoter för 3 pers fungerade förvånansvärt bra.
 
Några av tjejerna från gruppen. Fr. v. Kajsa, Karro, Emma och Linnea.

Redigering

2012-07-15 | 17:39:00 | Kategori: Gransnäs - Juni 2012
Hey peeps!
 
Sitter och redigerar lite bilder från Gransnäs. Gud vad man längtar tillbaka...
Kom hem från London igår tidigt på morgonen och sen var det bara att sova ett par timmar för att senare åka iväg och segla. Mer om det berättar jag senare när jag har redigerat lite bilder från det.
 
Alla underbara killar var så stiligt uppklädda till avslutningsmiddagen.

HEMMA!!!!!!!!!!

2012-07-08 | 23:28:00 | Kategori: Gransnäs - Juni 2012
YEY! Äntligen hemma är väl det vanligeste man skulle säga, men inte för mig inte... Jag vill inget annat än tillbaka till Gransnäs. Helst av allt skulle jag vilja spola tillbaka tiden och göra om allting.
Dessa tre veckor har varit helt underbara! Skulle vilja beretta om allt som har hänt, men ska jag vara helt ärlig så kommer jag faktiskt inte ihåg. En dag känndes som två dagar för att det hände så mycket.
Har också en del bilder som ska sorteras och redigeras, men det får vänta tills jag kommer hem från London sen...
 
Min underbara vän som jag har saknat något enormt!

Mitt namn är Olivia och jag är 15 år. I bloggen kommer du att få se allt från självporträtt till hockey bilder och följa med mig i min vardag och på min resa till att bli fotograf!

Välkommen! ♥

RSS 2.0