Olivia H -

Baka, baka liten kaka

2012-06-14 | 16:33:00 | Kategori: Life By Me
Yo peeps!
Ska precis gå iväg till Ida för att baka lite med henne och Jolin. Himla trevligt!

Hade bara tänkt att slänga in ett litet inlägg eftersom att vi har sommarlov nu och jag inte har så mycket annat för mig... Igår låg jag mest och sov och idag har jag inte gjort så mycket annat tyvärr. Uppdateringen kommer inte vara på topp den närmaste månaden för att jag åker till Gransnäs på måndag och jag vill hinna umgås med mina underbara vänner denna veckan. Hoppas att ni förstår, men om ni inte gör det får ni helt enkelt stå ut med världshistoriens sämsta uppdatering...

Skriver också på en ny deckare/novell som jag berättade om för ett tag sen.

Skolavslutning

2012-06-12 | 09:55:00 | Kategori: Life By Me
Yo peeps!
 
Idag har jag skolavslutning! Yey! Är superglad för det.
Just nu väntar jag på att min mormor och morfar ska komma och skjutsa mig till skolan och när jag kommer hem igen så ska jag sätta mig och börja koda till den nya designen. Spännande?

I kreativa stunder

2012-06-10 | 21:29:00 | Kategori: Övrigt
Känner mig väldigt kreativ för tillfället. Har pillat med en ny design (headern är snart klar),  har gjort ett försök till att göra en sminkning och håruppsättning till skolavslutningen och så ska jag skriva lite på en ny deckare. Inte till skolan denna gången, utan jag gör det frivilligt. Bara att släppa lös alla tankar, fantasier och hemskheter som kan ploppa upp i min hjärna...

Förra deckaren jag skrev var en som vi behövde skriva i svenskan, men om någon skulle vara intresserad så skulle jag kunna lägga upp den här också. Bara att säga till, men jag varnar er: min fröken tyckte att den var bra, men i en bit av deckaren var det knappt att hon ville läsa klart...

Vad den nya deckaren handlar om, jo om dessa fina pojkar...

Svar på kommentar

2012-06-09 | 20:53:00 | Kategori: Frågor & Svar
En liten kommentar trillade in nu under kvällen.

Jo, de vita shortsen som jag köpte förra helgen när jag var i Skärholmen kommer från Bik Bok. Älskar dem och de är hur sköna som helst. Tycker själv att de är jättebekväma och man kan lätt göra dem så att de passar till sin egen stil. Bästa köpet!

Grattis!

2012-06-07 | 15:08:00 | Kategori: Porträtt
Lite sent, men igår fyllde min underbara mormor år! Tycker att alla ska säga grattis till henne i efterskott för att hon är verkligen den bästa mormor'n man kan tänka sig!

 

Before and after

2012-06-06 | 18:16:57 | Kategori: Photoshop
Har suttit och pillat med bilder i photoshop. Tänkte att jag skulle visa två före och efter bilder.
Jag tog en bild på Harry Styles och en på Niall Horan {de är från pojkbandet One Direction om någon har missat det} och redigerade dem. De bilderna jag valde var, vad jag vet, inte rediegrade innan jag redigerade dem.Jag redigerade bilderna för att jag ville prova en ny redigeringsteknik, inte för att

jag tycker att de är fula. Jag tycker att de är supersnygga som de är!

Svettig och äcklig...

2012-06-04 | 20:13:00 | Kategori: Sportande
Har precis kommit hem från ännu en jobbig inlines träning. Vi kör nämligen ringette, fast med inlines istället för skridskor och på betongplattan som ligger under isen på vintrarna.
Längtar jättemycket tills sesången drar igång igen. Kan inte vänta! Det ska vara is en vecka här hemma, men just den veckan är ju jag såklart nere på Gransnäs och håller på att konfirmeras... Usch för det. Det blir löpträning och fys för fulla muggar på lägret istället.


New in

2012-06-03 | 20:54:48 | Kategori: Shopaholic
Yo peeps!

Har inte uppdaterat någonting idag för att mina kusiner åkte hem på morgonen och sen åkte jag, mamma och pappa till Skärholmen för att shoppa. Jag letade efter en klänning som jag skulle kunna ha i sommar, men blev det någon klänning? Nej, istället kom jag hem med ett par shorts {som både mamma och pappa hatar}, ett linne, en kortärmad blus, två bandau-bhar och ett par ballerina skor.

Passade även på att åka förbi Mediamarkt och Net On Net på vägen hem för att köpa ett stativ och en extern blixt till kameran. Är supernöjd med båda grejerna!
Spiderman

2012-06-02 | 10:09:00 | Kategori: Barn
Yo peeps!

Sitter här vid datorn just nu och funderar på vad jag ska skriva... Små kusinerna är här och de och mamma och pappa ska snart åka till lillebrors match. Vet inte riktigt om jag ska följa med, men vi får se.
Nu skriker Leonard om att han vill ha sin Spiderman-dräkt på sig till matchen. Ja, varför inte? Det hade väll fungerat om det bara hade varit lite sol ute, vilket det absolut inte är...

Här hemma har vi en riktig Peter Parker!

OS-dag

2012-06-01 | 21:48:00 | Kategori: Life By Me
Hello!

Idag har vi haft en himla chill dag i skolan. Började med att vi började 8.20 istället för 8.10, men inte blev det någon sovmorgon direkt... Sen hade vi OS-dag med de blivande 6:orna som fick gå till olika stationer och göra olika sammarbetsövningar.
Jag, Linnea och Patrik var med i samma grupp som skulle hålla i en station och det hela slutade i äppelkrig... Eller slutade och slutade, Patrik började kasta äpplen på mig när jag satt och skulle bygga ett torn med äpplena och senkastade jag och Linnea äpplen på honom.
Tvingade också honom att lyssna på Justin Bieber och såklart var jag och Linena tvugna att snacka om One Direction.
Med andra ord, Patrik blev nog ganska irriterad på att vi snackade om dem hela tiden.

Var tvungen att testa dennya Remby-funktionen till blogg.se...

Mitt namn är Olivia och jag är 15 år. I bloggen kommer du att få se allt från självporträtt till hockey bilder och följa med mig i min vardag och på min resa till att bli fotograf!

Välkommen! ♥

RSS 2.0