Olivia H -

ESC 2012

2012-05-26 | 21:07:00 | Kategori: Music & Movie
Ja, just nu sitter jag och håller på med en ny header. Tycker att det är dax för en ny desoign snart. Älskar bildspelet, men det är lite grejer i min design som inte fungerar... Ska göra en ny istället för att försöka rätta till grejerna.

Nu är det dags för Eurovision Song Contest. Någon som ska kolla? Såklart ska jag göra det och i år ska jag inte somna {brukar alltid säga så, men lyckas alltid somna iaf...}, men vi får se hur det går. Vem vet, jag kanske somnar efter första bidraget.

Mina två favoriter.

Kommer vara inne på twitter och skriva där under tiden. Klicka här för att komma till min twitter om ni inte redan följer mig.

Flickan med skorna

2012-05-25 | 17:37:00 | Kategori: Annat
Älskar verkligen mina converse och vill inte ta av mig dem när jag kommer hem på eftermiddagarna. Älskar dem verkligen, men jag skulle behöva ett par nya för att de har nötts sönder inuti. Tyvärr så kan jag ju inte köpa det för att jag Inte har några pengar... Det gillas inte.

Har inte uppdaterat på länge pga ett no-arbete som skulle in idag. har haft fullt upp med det de sista dagarna och då har jag inte hunnit med bloggen. Himla tråkigt, men det är ju bara dryga två veckor kvar i skolan och sen är det SOMMARLOV!

12/5 -12 One Direction - Pics by me

2012-05-18 | 22:03:25 | Kategori: One Direction
Mer bilder fast från i lördags.














Clothes to wear on a monday

2012-05-17 | 17:08:00 | Kategori: Fashion & Style

Keps: Thailand  Tröja: American Apparel  Shorts: Gina Tricot  Leggins: Min garderob  Strumpor: American Apparel


11/5 -12 One Direction - Pics by me

2012-05-16 | 17:44:34 | Kategori: One Direction
Bästa dagen i mitt liv! Fick se de underbara killarna i awesome One Direction! Hade aldrig sett dem tidigare i verkligheten så 11 maj in my ♥


The boy's were back in town

2012-05-16 | 17:11:53 | Kategori: One Direction

Okej seriöst haters gonna hate... Men första inlägget någonsin och jag är ganska flummig av mig. Men men....

Saturday's clothing

2012-05-15 | 18:40:00 | Kategori: Fashion & Style
Vad jag hade på mig i lördags när jag åkte upp för att kolla på grabzen.

Keps: Thailand  Örhängen: Ur&Penn Kofta: H&M  T-Shirt: New Yorker  Shorts: Gina Tricot  Leggins: Hittade i garderoben  Strumpor: American Apparel

The reason why

2012-05-15 | 16:36:00 | Kategori: Fashion & Style
Yo peeps!

Hur mås det??
Själv mår jag som en gud och har inte mått bättre i hela mitt liv! Varför det kanske ni undrar. Jo för att jag har varit och sett One Direction i Stockholm, två gånger! Kan inte vara lyckligare än vad jag är och har varit de senaste dagarna. Fundrerar på att göra ett videoinlägg och berätta om allt! Skulle det vara intressant??


Estocolmo

2012-05-11 | 14:36:30 | Kategori: One Direction
Yey!
Idag blir det att åka upp till våran fina huvudstad Stockholm med finaste vännen Jolin.
Vad Jolin ska göra i Stockholm: Köpa strumpor på American Aparel {det är typ därför vi ska dit egentligen} och följa med mig och leta efter mina boys i One Direction.
Vad jag ska göra i Stockholm: Leta efter One Direction och hänga med Jolin och köpa strumpor.


Att hitta One Direction verkar inte bli så svårt pga allt kaos som är där och fans som förstör så att Paul är helt pissed off! Fattar inte allt folk beter sig som vilda apor och är helt crazy. Jag menar, lite respekt får man väl ha?! Kan inte fatta att detta kanske blir sista gången de över huvudtaget kommer till Sverige {förutom på deras Europa tour}! Kan inte folk som bor i Stockholm och de som beter sig som apor bara ta och lugna ner sig. Jag säger fortfarande inte att det är alla som beter sig som vilda djur, men vissa gör det och igår var det till och med en tjej som bröt benet pga allt kaos. Alla som står utanför studion kan väl bara hålla käft {ursäkta språket} när de försöker spela in och sjunga när de är utanför?
Jag vet mycket väl att alla vill träffa dem, men de är faktiskt här för att jobba och inte för att träffa fansen. Och om ni får träffa dem, uppför er! Alla som vill träffa dem kan/får inte möjlighet till det. Jag ska upp idag för att se om jag ens kan få en skymt av dem, men det verkar inte som om jag kommer det pga allt som har hänt...

Jag kännde bara att jag behövde få detta ur mig för att jag blir så himla sur på folk som inte har någon respekt för killarna och speciellt inte för alla andra som är där för att försöka kunna se något av dem...


Illusion never changed Into something real I'm wide awake and I can see the perfect sky is torn

2012-05-09 | 16:42:00 | Kategori: Life By Me
Hello!

Jag kan verkligen inte sluta sjunga på "Torn". Har altid gillat den, men de senaste dagarna har det varit den enda låten som riktigt har fasnat på hjärnan... Sånt är himla jobbigt ibland.

Ska ut och springa med laget snart. Inte så pepp på det eftersom att det kanske kommer att börja regna... Det har regnat hela dagen, men som tur var var det uppehåll när jag gick hem från solan. Då blev jag glad!
Har annars bara gjort klart en försenad present till Josefin som fyllde år den 25:e April. Ja, jag vet att det är ganska länge sen, men iaf.

Ska sätta mig och läsa lite om Buddhismen nu och skriva klart en engelskauppgift som egentligen var tills idag, men eftersom att jag inte har skrivit klart den ochkom med ursäkten att jag glömde den hemma så var det ingen större fara.
Min lärare fick dock utbrott på alla som inte hade lämnat in uppgiften. Hon hade fått in11/24 och vart ganska arg... Fick även tillbaka min "The voyage" idag och fick ett B på den. Är ganska sur för det och är super arg på min lärare för att jag fick fel på saker som hon hade rättat. USCH!!

Bästaste boken ever!!!

"Just come at me bro and I swear to God that I'll hit you!"

2012-05-08 | 21:21:00 | Kategori: Life By Me
Yo peeps!
Tror jag vaknade på lite fel sida idag... Har varit lite förbannad på precis allt idag.

Vi hade iaf inläsningsdag ida, men fick inte lika mycket gjort som jag hade velat. Inge kul så nu måste man sätta sig med lite so imorgonbitti för att man har prov på fredag. Kul? Nej. Jag har inte ens hunnit klart med att svara på alla frågor! Stressad? Nej, inte alls. Jag har PANIK!

På eftermiddagen har jag varit sådär ganska hysteriskt rolig som jag kan vara. Ibland funderar jag på att filma mig själv så att ni kan se hur himla kul jag är. jag och Josefin satt i grupprummet och snackade om Buddhismen {det är det vi jobbar om i so:n} och sen kom vi på att vi skulle bli Boddhisattvor {googla det om ni inte vet vad det är} så vi satt och kom på massor med konstiga mantran som man har när man kör yoga.
Tillslut sa Josse: "Vi kan göra så att man kör 'hinayana' när man andas in och 'mahayana' när man andas ut!" Lysande idé Sickan!
Självklart behövde jag prova denna galna idé och självklart satte jag luft i fel strupe {kan man gör det förrästen?} när jag skulle säha "hinayana" och andas in samtidigt. Satt och asgarvade i typ en halv timme och de som kom in i grupprummet trodde att vi hade tagit något och var höga eller nåt... Jaja, det är så det är att vara mig! {Om ni inte vet vad "hinayana" och "mahayana"är. Googla det!}

Cuz u got me flying baby I'm shining baby I'm riding with ur love I feel like I'm on top of the world with ur love

2012-05-06 | 14:13:00 | Kategori: Life By Me
Jahapp, då var man hemma från kyrkan igen då. Inte det roligaste, men det var dop och det var typ världens sötaste bebis som döptes. Han fick namnet Melker {inte för att jag kände dem, men iaf}. Ja, jag tycker att de flesta bebisar är söta... Men det är ju så det ska vara för de är så himla gulliga! Olivia ♥ Bebisar

Var också hemma hos mormor och morfar och åt lunch. Himla trevligt! Dock verklade Olga ganska sur över att hon inte fick smaka på maten, men är man en hund så är man.

Pappa delade upp godiset i fredags och delade allt i lika stora bitar. Då menar jag verkligen ALLT!

Kyrkan...

2012-05-06 | 10:29:22 | Kategori: Daily life
Yo peeps!

Har suttit och läst bästaste novellerna om One Direction i två dagar nu. Hjärntvättad? Mamma tycker det...

Ska i alla fall gå till kyrkan nu för att jag måste gå på gudstjänst innan jag åker till Gransnäs.. Himla tråkigt! Orkar faktiskt inte och mamma skriker på mig att jag måste gå nu...

See ya!


Weekend

2012-05-01 | 21:31:00 | Kategori: Life By Me
Yo peeps!

Har haft fullt upp hela helgen. Har varit på en spontantrip till Varberg och träffat småkusinerna och farmor och farfar. Riktigt trevligt.

I söndags var jag på tjejkväll hemma hos Josefin. Det var jag, Jolin, Linnea, Ida och en tjej som heter Martina där. Vi hade det riktigt kul, men såklart kom jag en halvtimma försent för att vi inte åkte från Varberg förrän vid ett-tiden och det tar typ 4.5 timmar därifrån...

Imorgon blir det back to reality. Det ska både bli ganska skönt men ändå inte. Vill träffa kompisar och vara social, men jag kommer nog inte att orka att gå upp kl. 06.00 imorgonbitti. Usch...

En bild från igår när jag och Jolin fotade lite.

Mitt namn är Olivia och jag är 15 år. I bloggen kommer du att få se allt från självporträtt till hockey bilder och följa med mig i min vardag och på min resa till att bli fotograf!

Välkommen! ♥

RSS 2.0