Olivia H -

Nystart

2012-09-29 | 22:06:00 | Kategori: Övrigt
Som ni kanske har märkt så har jag raderat massor med gamla inlägg som jag ansåg som meningslösa. För att inte få bloggen lika meningslös som den har varit förut tänkte jag satsa mer på fotandet. Bloggen ska bli mer fotoinriktad, men jag kommer fortfarande skriva lite om vad jag gör på dagarna och om det är något speciellt som har hänt/händer. Hade först tänkt att starta en helt ny blogg, men sedan bestämmde jag min för att behålla denna och bara ändra innehållet. Så inget mer "idag var jag i skolan........ sjukt trååååååkigt!!!" utan mer bilder och liiiite mindre text. Hoppas ni gillar det och välkomna till nystarten av lovleyflower.blogg.se!!
 

"Every rose has it's thorn. Just like every night has it's dawn"

2012-09-28 | 22:53:00 | Kategori: Life By Me
Har inte hunnit fota speciellt mycket de senaste veckorna och då är det ju tur att man har lite bilder som man inte har visat i bloggen tidigare. Skolan tar hur mycket tid som helst, vilket är väldigt tråkigt och inte kommer det bli speciellt bättre nästa vecka även om vi har PRAO. Har massor med läxor och och prov tills veckan efter PRAOn och jag vill ligga skapligt till för att undvika stress.
Kommer också med en liten surprise imorgon!!

Madame Tussauds in London #2

2012-09-24 | 19:51:35 | Kategori: London - Juli 2012
Lite fler bilder från Madame Tussauds.

Höstens wanties

2012-09-22 | 20:24:00 | Kategori: Fashion & Style

Madame Tussauds in London

2012-09-22 | 16:27:43 | Kategori: London - Juli 2012
Här kommer lite bilder från när jag var på Madame Tussaud när jag var i London.

Let's go crazy, crazy, crazy till we see the sun I know we only met but let's pretend it's love

2012-09-22 | 15:46:00 | Kategori: Life By Me
Hello!
 
Jag har inte uppdaterat på sjukt länge nu och jag kände att jag behöver skriva av mig lite.
Allt som händer just nu är bara en stor och tråkig karusell. Allt snurrar och jag mår inte speciellt bra. Jag har ångest, får panikattacker inom mig, ont i magen och i huvudet. Allt jag skulle vilja göra är att gömma mig under täcket och stanna där i evigheters evigheter, men jag vet att det inte fungerar så.
Jag har mått bra i snart ett år, men nu rasar allt igen. Ingenting är kul, men ändå ler jag... Jag vill inte berätta för mycket eftersom att jag vet att vissa av mina vänner läser min blogg {men ni bryr er sägert inte} och det gör att jag inte vill berätta mer. Jag kommer att berätta allt när jag känner att jag vill och tycker att det är okej att alla får reda på det, men tills dess stannar sanningen inom mig........
 
Några killar som alltid får mig att le är killarna i One Direction. När jag var mitt ute i det djupaste vatten kom de och räddade mig {väldigt poetiskt skrivet} och jag har orkat hålla mig kvar ovanför ytan tack vare dem. Nu i torsdags mådde jag inte speciellt bra och precis när jag behövde hjälp att hålla humöret uppe så kom den. Första spelningen av "Live While We're Young" på BBC RADIO 1 och en timme senare kom musikvideon. Snacka om att jag var glad!!
 

Serious buisness

2012-09-07 | 20:50:46 | Kategori: Life By Me
Jag mår inte speciellt bra just nu. Jag mår psykiskt dåligt, har ångest, ler bara för att ingen annan ska märka något och jag har ont i huvudet och i magen konstant.
Jag vet inte riktigt vad det är, men jag känner mig deppig mest hela tiden. Jag orkar knappt gå i skolan och känner mig stressad. Jag har aldrig kännt så här förut och därför kommer jag ta en liten paus från allt. Eller från bloggen, min story blogg, fotandet och diverse forum {instagram, twitter, facebook} i alla fall. Jag kommer fortfarande gå till skolan och spela ringette, men det är för att jag mår bara ännu sämre om jag inte gör det. Jag vet inte hur länge jag kommer att vara borta, men tills dess kommer jag inte uppdatera bloggen lika mycket.
Jag hoppas att ni förstår allt detta och jag knaske berättar lite mer senare när jag har orken, men just nu kände jag bara för att skriva av mig lite och låta er veta vad som pågår. Min hälsa går före allt och mår inte jag bra fungerar ingenting i mitt liv!
 
Hoppas att ni fortfarande vill stanna kvar på bloggen för jag har fortfarande massor från London att visa er! Och så länge får ni komma ihåg mig som den glada och spralliga tjejen jag egentligen är!
Xx Olivia

The street in London

2012-09-07 | 19:42:04 | Kategori: London - Juli 2012
Här är lite street-bilder ifrån London som jag redigerade för ett tag sedan. Testade även lite nya redigeringstekniker också!
Järnaloppet

2012-09-01 | 11:41:00 | Kategori: Sportande
Hola Amigos!
 
Skulle egentligen åkt upp till Stockholm idag med Ida för att gå på fottoträffen, men det blev lite ändrade planer. Det beror delvis på att Ida inte svarar så jag vet inte hur vi skulle ta oss upp och sen att det regnat. Istället är det bestämt att jag ska springa Järnaloppet. Min tränare anmälde mig utan att jag visste om det {hyggligt!}, så nu är det väl bara att springa trots att jag sa innan att jag inte skulle det.
 
Nu ska jag gå och äta lite innan mammi kommer och hämtar mig och lillebror.Mitt namn är Olivia och jag är 15 år. I bloggen kommer du att få se allt från självporträtt till hockey bilder och följa med mig i min vardag och på min resa till att bli fotograf!

Välkommen! ♥

RSS 2.0