Olivia H -

Bokeh

2011-03-31 | 21:11:07 | Kategori: Photoshop
Jag har redigerat en bild lite. Tycker att den blev rätt bra. Har inte gjort några stora förändringar.

Det jag gjorde var:
♥ La på lite fejkad Bokeh
♥ Ökade kontrasten


I can feel it

2011-03-30 | 16:37:00 | Kategori: Annat
Just nu är jag jätteglad. Solen strålar, fåglarna kvittrar och snön är snart borta. Med andra ord, det går mot vår! Som jag har längtat. Jag längtar dock på att det ska komma fler blommor som man kan fota.

                                                                                  En bild från i somras

 

SM-GULD!!!

2011-03-27 | 20:42:00 | Kategori: Sportande

JAAAAAAAA!!! Vi vann!
Jag är hur glad som helst för att vi vann! Det går inta att beskriva kännslan att vinna SM.
Idag är jag överlycklig för vi vann SM-guld i ungdom i år igen! Det var superkul! Vi tog i 110% hela matchen och passningarna satt hur fint som helst. Det var ett par mål som var supersnygga. Passning från en spelare som stod på ena sidan, som passade till en cornerplayer. Hur snyggt som helst! Vi tryckte ut Kistas spelare så att de inte kom igenom våran triangel, precis som man ska göra.

Jag har massor med bilder från helgen, men de kommer senare för jag har inte laddat upp dem på datan än.


SM-silver

2011-03-27 | 20:41:00 | Kategori: Sportande
Igår så åkte jag och min familj upp till Sollentuna för att först kolla på tiger och flick matcherna. Sedan så var det våran tur.  Vi skulle spela juniorfinal mot Ulriksdal. Det gick så där... Vi förlorade så det blev ett silver för våran del, men nästa år så ska vi ta dem. Jag kommer dock inte ihåg vad det blev, men det spelar ingen roll... Jag var lite ledsen, men vi var superbra och spelade vårat spel.

SM!!!

2011-03-26 | 09:24:00 | Kategori: Sport
Nu är det äntligen dags för SM 2011!
Jag ska spela två matcher denna helg och båda är finaler. Vi gick till final i både ungdom och junior, men vi möter olika lag i de olika serierna. Jag är taggad till tusen! Jag hoppas att alla de andra också är det.
Vi vann ungdoms finalen förra året och jag hoppas att vi vinner i år igen!

Ungdoms finalen står mellan: JSK - Kista
Junior finalen står mellan: JSK - USK
          
                                                                                Oredigerad bild från VM


SSK - Rögle

2011-03-20 | 20:24:00 | Kategori: Sport

Förra helgen var jag på hockey i Skaniarinken. Det var SSK mot Rögle, och Ssk vann! Det blev 6-2 till SSK och de spelade faktiskt väldigt bra. De var överlägsna i målskillnaden. Jag brukar inte gå på hockey så ofta så det var faktiskt kul och se. Många bilder blev det också!


28 Februari 2011

2011-03-18 | 22:38:00 | Kategori: Österrike - Februari 2011
Det var andra dagen som vi åkte skidor. Vi åkte i Bad Gastein och där omkring. Det var hur mysigt och kul som helst. Det hände inte så mycket mer under dagen, men på kvällen så gick vi en promenad i byn. Det finns ett vattenfall där, och det tog jag så klart kort på! På lördagen satt vi i bilen hela dagen och på söndagen åkte vi i backarna. Vi var på pistvisningen och körde med "Turbo gruppen".

                                                                         Lite bilder på vattenfallet i mörkret:

Denna bilden är tagen uppe vid byn

Pappa hittade en rolig och annorlunda resturang skylt...


Vi gick även förbi några telefonkiosker


Och jag var bara tvungen att leka fotomodell


På kvällarna var byn upplyst av neonskyltar och det var hur fint som helst!


25 Februari 2011

2011-03-11 | 16:46:00 | Kategori: Österrike - Februari 2011

Direkt efter att jag kom hem från skolan så skulle vi påbörja våran resa ner till Österrike. Vi åkte och hämtade min farbror i Helsingborg och åkte sedan vidare till Trelleborg. Där fick vi åka på färjan och sedan gick vi och "chekade in" så att vi fick nycklarna till våra hytter. När vi hade lämnat allt så började vi gårunt och se oss omkring på båten och sedan gick vi och satte oss och åt. Pappa och Petrus delade på en bratwurst med pommes, mamma och jag delade på en räkmacka och till efetrrätt delade alla vi fyra på en afelstrudel med vaniljsås.

                                                               Räkmackan som jag och mamma delade påJag fick lite tråkigt så jag började ta kort på dillen, citronerna och glaset som jag hade haft sprite i


Österrike

2011-03-10 | 16:47:00 | Kategori: Österrike - Februari 2011

På spotrlovet var jag i Österrike och åkte snowboard i Alperna. Det var så himla härligt och backarna var jättebra! Jag har aldrig åkt skidor eller snowboard i Alperna förut, så det var en upplevelse för sig. Jag kommer naturligt vis att berätta mera om det sen när jag har mer tid, och jag lovar er att det kommer komma mycket (enligt mig) fina bilder från Österrike...

Har ni någon gång varit i Alperna?


Mitt namn är Olivia och jag är 15 år. I bloggen kommer du att få se allt från självporträtt till hockey bilder och följa med mig i min vardag och på min resa till att bli fotograf!

Välkommen! ♥

RSS 2.0