Olivia H -

Finland - Ulriksdal vs Richmond Hill Lightning

2012-01-28 | 14:51:00 | Kategori: Sport
Jag var ju i Finland över nyår och här kommer lite bilder från WCC {World club championschip} där Ulriksdals damlag var med.
I bilen

2012-01-22 | 17:24:00 | Kategori: Gransnäs - Juni 2012
Sitter just nu i bilen på väg hem från Gransnäs. Det har varit en kul, men stökig helg. Ibland {eller oftast} var man ganska trött på killarnas beteende. Det skreks och häktades den första natten så det vart väldigt lite sömn, men det gick bra ändå. Kände mig lite som en outsider för att det var jättemånga som kände varandra, men jag kände ingen... Hoppas att det bli bättre tills nästa förträff...
 
Jag håller på att svälta ihjäl just nu för att jag är så hungrig... Inte bra inte. Jag har inte kollat på "The Vampire Diaries" på hela helgen, jag har inte kunnat lyssna på One Direction och jag har inte kunnat blogga. Väldigt trist.
 
Nej nu ska jag vara lite social med pappa och morfar.

5 sanningar om mig

2012-01-16 | 17:44:00 | Kategori: Life By Me
Okej, jag satt och skrev ett inlägg, men jag fick avbryta det för annars skule det låta jättekonstigt...
Eftersom att vissa av er som läser min blogg inte vet så mycket om mig så tänkte jag berätta fem sanningar om mig själv.

1. Jag blir nästan knäsvag när jag ser snygga killar med magrutor, vilket gör dem ännu snyggare.
2. Jag hatar att gå själv, t ex hem från skolan eller om jag går till centrum efter skolan så har jag sällskap dit, men inte hem...
3. När jag lyssnar på musik lyssnar jag enbart på One Direction och kan flera låtar utantill.
4. Jag älskar att retas med folk och vara allmänt jobbig.
5. Jag är en riktig godisgris och måste äta godis i alla fall en dag i veckan. Det är tur att jag spelar ringette, annars vet man inte hur jag hade sett ut nu...

Tintin

2012-01-14 | 21:46:00 | Kategori: Music & Movie
Igår var jag och Jolin och kollade på "Tintin and the secret of the unicorn". Den vra förvånansvärt bra faktiskt. Hade inte trott att den skulle vara då bra som den var.
Anledningen till att vi var på bio för att hon skulle få det i födelsedagspresent. Vi åkte in till Heron City tidigare för att vi skulle äta där. Det blev Thai-mat, som Jolin förövrigt aldrig hade ätit tidigare, och det var supergott.

Pappa Gick på "Hamilton - I nationens intresse", men han fatade först inte att det var premiärdag igår, så han svor lite över att det var så mycket folk tills han såg en reklamskylt för filmen och att det stod "Premiär 13 Januari". Så smart pappa har man.

Tintin får i alla fall Betyg 4/5
♥♥♥♥♥

Spring 2012

2012-01-10 | 21:23:00 | Kategori: Inspiration
Har suttit och klickat runt lite och hittat lite rejer som jag har fastnat för. jag längtar verkligen ill våren, men här hemma har bara vintern börjat. Snön kom först den 5:e Januari och det har börjat blivit kallt nu.
Vintern är ändå inte den bästa foto-månaden och inte heller kläd-månaden, då man måste gå runt med en tjock vinterjacka på sig. Det enda som är bra med vintern är att man kan åka skidor och snowboard och att ringettesesongen är i full gång.
Ljusa jeans från vanmildert.com, mörka jeans och boots från Topshop, bustiers från
forevernew.com, ring från Roberto Cavalli, örhängen från nelly.com, nagellack från essie

 

Klippt mig

2012-01-10 | 19:49:00 | Kategori: Life By Me
För ca två timmar sen kom jag hem från frisören. Nu är jag korthårig. Eller det är kort för at vara jag. Jag klippte bort en sisådär 5-10 cm på längden för att det var så slitet och sen klippte jag sned-lugg där det försvann en dryga 15 cm...

Såhär ser jag ut just nu.

 
Vad tycks?

Ringette för hela slanten

2012-01-08 | 21:02:00 | Kategori: Sportande
Hello.

I helgen har jag spelat ringette hela tiden. Ingen lugn och ro här inte!
Jag har inte haft tid att uppdatera bloggen då jag blev sjuk efter Finlandsresan och sedan spelat ringette både fredag och lördag.
Vi har också haft en gärst från Australien på besök. Riktigt kul! Han var bara här i två dagar {han var tvungen hatt åka till Wales}, men två dagar är i alla fall två dagar.

Hade ingen annan bild, så det får bli en bild på när Petrus körde moppe på julafton. Normal julaftons-aktivitet?

God fortsättning!

2012-01-02 | 14:22:00 | Kategori: Life By Me
God fortsättning allihopa!

Hoppas att ni hade en bättre nyårsafton än vad jag hade. Jag gick mest och väntade på att få gå och lägga mig...
Tyvärr så har jag gått och blivit med feber och har ont i huvudet, så nu ligger jag i soffan och kollar på Tv så ni vet varför uppdateringen är låg idag, även om jag är hemma.

Jag har ju som sagt varit i Finland på en ringette-turnering över nyår och kom hem i morse. Det gick sådär för oss. Vi vann två matcher, förlorade två matcher och spelade lika två matcher. Jag blev vald till en av lagets bästa spelare tillsammans med Olivia, målvakten.

Anyway så är ett av mina nyårslöften att jag ska bli bättre på att blogga och lägga upp bilder, men inte just nu för att mår jättedåligt.


Gammal bild från arkivet.


Jag la nyss märke till att min blogg ser konstig ut, men det kommer jag fixa så fort jag mår bättre.


Mitt namn är Olivia och jag är 15 år. I bloggen kommer du att få se allt från självporträtt till hockey bilder och följa med mig i min vardag och på min resa till att bli fotograf!

Välkommen! ♥

RSS 2.0