Olivia H -

Melodifestivalen

2012-02-05 | 12:07:00 | Kategori: Music & Movie
Igår var det ju en första deltävlingen i Melodifestivalen 2012 och nu får ni se vilka låtar jag tyckte bäst om.Jag har tyckt om alla Sean Banans tidigare låtar, men jag har alltid tyckt att han har varit väldigt barnsig. När jag först fick höra att han skulle vara med i årets Melodifestival tyckte jag bara att det var lite knäppt, men det gjorde han faktiskt riktigt bra!

Deras låt var extremt tråkig och de gjorde ingenting som var kul på scenen. Hade tempot varit lite högre hade den nog blivt bättre... Men annars så sjöng tjejerna bra.

I förra årets Melodifestival hade han en jättebra låt som verkligen satte sig på hjärnan, men i år var låten inte alls lika bra. Den var ganska långtråkig enligt mig och att de skulle filma med fisheye... Annars verkar han vara jättesnäll!

Jag har sjungit deras låt "Never let it go" tusentals gånger på SingStar och jag älskade verkligen dem när jag var liten. Deras låt var ingen hit, enligt mig, och den satte sig inte riktigt på hjärnan. Deras klädsel var snygg och de glittrade som vanligt.


OMG! De har verkligen tagit mig med storm! Jag bara älskar deras låt och att ha brustigt svartvitt i bilden vart supercoolt. De sjunger bra och jag trodde aldrig att jag skulle gilla sån sorts musik. Den bästa låten i Melodifestivalen 2012 än så länge!

Hon passar som prpogramledare och hon är en duktigt sångerska, men denna låten var inte så bra. Den påminde mig om någon låt jag har hört förut, men jag vet inte vilken. Det var ett bra försök, men det gick inte hela vägen... Och vad hade hon egentligen för kläder på sig?

Kan man se mycket gladare ut över att få vara med i Melodifestivalen än han gjorde? Man blir bara irriterad när en sån låt går vidare till andra changsen när det fanns andra som var bättre... Han suppträdande var stelt och låten var inte bra.

Det finns inte så mycket att säga om denna tjejen. Hon är asgrym på att sjunga och hon hade ett coot uppträdande. Jag älskade låten och hon är grym! Loreens låt var också en av de bästa i Melodifestiuvalen än så länge.
Trackback
Mitt namn är Olivia och jag är 15 år. I bloggen kommer du att få se allt från självporträtt till hockey bilder och följa med mig i min vardag och på min resa till att bli fotograf!

Välkommen! ♥RSS 2.0